,,OPRIȚI PLANETA”, VREAU SĂ COBOR LA PRIMA – PUYA X IRAIDA

Într-o lume în care printre cele mai de preț lucruri stau numărul de vizualizări, inimioarele și aprecierile virtuale, Puya și IRAIDA strigă ,,Opriți planeta” în semn de protest, pentru că am uitat să ne trăim viața cu adevărat, lăsându-ne mânați de lucruri superficiale. Versurile cu tâlc și flow-ul inconfundabil al lui Puya s-au contopit într-un mod ideal cu maniera de interpretare simțitoare a IRAIDEI. Rămâne doar să dați play.

,,Opriți planeta” a fost scrisă de IRAIDA și Puya, cu ajutor de la Achi pentru partea de muzică și producție.

,,Mi-a făcut plăcere să lucrez cu Achi și IRAIDA la piesă. Am fost inspirați și a ieșit o treabă foarte bună. Poate anul viitor vom avem și un album Puya nou. Mulțumim tuturor celor care suțin muzica cu mesaj. Niciodată nu a fost mai nevoie de ea ca acum!” ne spune Puya.

,,Cu toții cred că avem câteva motive pentru care am opri planeta. Motivul meu principal este lipsa iubirii, sub toate formele ei. Mi-ar plăcea să iubim pur și fără intenții ascunse tot ce ne înconjoară, să tratăm cu înțelegere și lucrurile pe care nu le înțelegem. Nimeni nu deține adevărul absolut, avem experiențe diferite de viață și poate gândim la poluri opuse, dar eu aleg să pãșesc cu iubire în orice loc întunecat am ajuns sau voi ajunge.

Piesa a fost ca un puzzle, urma să am o sesiune cu Puya și Achi, iar eu aveam de mult conceptul <<Opriti Planeta>>  în notițe, linia melodică și versurile. Când am ajuns la studio, am cântat refrenul neșlefuit, iar Puya s-a apucat de strofe. În maxim 2 ore aveam demo-ul și așa a luat naștere piesa <<Opriți planeta>>.” ne spune IRAIDA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *